Freundlich maakt van iedereen een recruiter.


Help je vrienden aan een baan en krijg beiden een beloning.


Go for it!

Wat is Freundlich?

We zitten momenteel in de bèta fase en zijn alleen toegankelijk voor een kleine groep die ons platform aan het testen is. Zeer binnenkort zullen we live gaan voor een grotere groep. Heb je interesse om mee te doen of heb je feedback? Laat je vooral horen op iam@freundlich.nl!

Op Freundlich staan vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Je kan deze bekijken en binnen je eigen vrienden- en kennissenkring op zoek gaan naar iemand waar dit de perfecte baan voor is. Als deze persoon wordt aangenomen dan krijgen jullie allebei een beloning!

Wie zijn wij?

Freundlich is opgericht om talent aan een droombaan te helpen. Dit doen we door netwerken van vrienden en kennis in te zetten. Hierdoor creëren we ook een alternatieve manier van geld verdienen door iemand te helpen.

Ons team is vol enthousiasme bezig om organisaties en talent aan elkaar te koppelen. Door het inzetten van slimme technologie en een groep van enthousiaste gebruikers proberen we de recruitment branche eerlijker en socialer te maken!